ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Από το 1922


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Εξογκώματα, αμυχές, γρατσουνιές και τα δάκρυα που τα συνοδεύουν, όλα είναι μέρος της παιδικής ηλικίας. Βοηθάμε τους γονείς να παρηγορούν τα μικρά τους για πάνω από 90 χρόνια. Και γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν υποκαθιστά την αγκαλιά της μαμάς. Η επούλωση αφορά κάτι περισσότερο από ένα πολύ καλό επίθεμα. Αυτή είναι μια ευκαιρία να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας από το παιχνίδι έξω από το σπίτι, από το πώς ηρεμούμε τα παιδιά και τις διαφορετικές προσεγγίσεις της μητρότητας. Μαζί μπορούμε να τα μεγαλώσουμε υγιή και χαρούμενα!

ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Όλοι οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να τρέχουν ελεύθερα έξω. Το να βλέπουν τα παιδιά να διασκεδάζουν στον καθαρό αέρα είναι το καλύτερο πράγμα – όμως, μπορεί να είναι δύσκολο το να τα δουν ταραγμένα αφού χτυπήσουν. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος όταν είσαι γονιός, αλλά πραγματικά υπάρχουν διαθέσιμες πολλές συμβουλές! Κάποιες φορές, η ανταλλαγή εμπειριών με άλλες μαμάδες και άλλους μπαμπάδες είναι το πιο βοηθητικό από όλα. Ενώ και το να ανακαλύψουν και λίγα για την ανάπτυξη από έναν ειδικό μπορεί να γίνει συναρπαστικό και χρήσιμο επίσης.

Συμβουλές από τις 4moms


Συζητήσεις και απόψεις γύρω από την αληθινή μητρότητα!

Οι 4moms μας μιλούν για την ανατροφή των παιδιών τους. Είναι δύσκολο να είσαι μαμά. Όλες οι μαμάδες όμως, έχουν να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες αλλά και συμβουλές για την μητρότητα, τη φροντίδα και πάνω από όλα το παιχνίδι των παιδιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Συμβουλές από την Άσπα


Μυστικά απευθείας από την αληθινή μητρότητα!

Ανησυχείτε ποτέ ότι είστε υπερπροστατευτική με τα παιδιά σας; Ή ότι είστε πολύ χαλαρή με το επικίνδυνο παιχνίδι; Μιλήσαμε με την Άσπα για τη μητρότητα και μας έδωσε συμβουλές για το παιχνίδι έξω από το σπίτι.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Η άποψη ενός ειδικού


Το παιχνίδι έξω και οι κίνδυνοι είναι και τα δύο κομμάτια της ανάπτυξης κάθε παιδιού. Γνωρίστε το Δρ. Largo και μάθετε τι αυτός/η πιστεύει σχετικά με τις διαφορετικές προσεγγίσεις της παροχής ελευθερίας στα παιδιά όταν παίζουν έξω.

Ανακαλύψτε συμβουλές ειδικών εδώ

Η καλλιτέχνιδα των δακρύων


Η Lorraine εξηγεί πώς χρησιμοποίησε τα δάκρυα των τεσσάρων παιδιών μας για να δημιουργήσει γλυκές και ιδιαίτερες ζωγραφιές με νερομπογιές για να τα κάνει να χαρούν και τι την δίδαξε η εμπειρία σχετικά με το πώς να μιλάει στα παιδιά.

Γνωρίστε τη Lorraine εδώ